În ziua de 18.06.2014, între orele 11-17.00, Centrul pentru Geopolitică și Studii de Securitate din cadrul Departamentului Relații Internaționale și Studii Europene va desfășura, la sediul Universității Europei de Sud-Est Lumina, seminarul științific cu tema "Efecte geopolitice și de securitate ale crizei ucrainene în spațiul european". Seminarul își propune să prezinte puncte de vedere diverse ale cadrelor didactice, doctoranzilor, masteranzilor și cercetătorilor din domeniile geopoliticii, studiilor de securitate, relațiilor internaționale, științei politice, istoriei, dreptului internațional, știintelor economice, științei militare, etc, care au relevanță pentru criza din Ucraina.

 

Pentru aceasta activitate nu se percepe taxă de participare.

Materialele prezentate în cadrul lucrarilor vor fi solicitate de către organizatori, într-o formă extinsă, pană la sfârșitul lunii octombrie în vederea realizării și publicării unui volum colectiv, într-o editură recunoscută CNCSIS.

Pentru înscriere la seminarul științific, în vederea participării, este necesară trimiterea titlului comunicării până la data de 07.06.2014, la adresele de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă așteptăm!